Krogsveen

Makelaars ontzorgen met een iPad-app.

Voor Krogsveen, de grootste makelaarsorganisatie van Noorwegen, hebben wij een app gebouwd om makelaars te ondersteunen in het proces voor-, tijdens- en na het verkopen van een woning.

OpdrachtgeverKrogsveen
ExpertiseMobiele apps

Krogsveen is het grootste makelaarskantoor van Noorwegen. Dankzij hun moderne toekomstvisie en omvang hebben ze slagkracht om ver te gaan in het digitaliseren van bedrijfsprocessen.

Begin 2020 hebben wij voor Krogsveen met React Native een iPad-app gemaakt om hun makelaars zoveel mogelijk te ontzorgen door hen te ondersteunen in het hele proces van het verkopen van een woning.

Met de app kunnen makelaars inloggen en zien ze vervolgens drie categorieën: afspraken met potentiële klanten, woningen in verkoop en woningen die moeten worden opgeleverd.

Per categorie bevat de app verschillende functionaliteiten. Onder andere het tonen van een volledig geïntegreerde bedrijfspresentatie, het registeren van mensen die op bezichtiging komen en het doorlopen van een digitale checklist voor oplevering. Het systeem is volledig geïntegreerd en gebaseerd op hun bestaande CRM. Daarnaast hebben we enkele slimme en geautomatiseerde rapportagemogelijkheden toegevoegd.