Marvel

Exposanten bekijken en inschrijven voor sessies met de Expo-app

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo wordt georganiseerd rond zes thematische onderwerpen die de verschillende IT-activiteiten doorkruisen. Deze zeven thema’s komen terug in het aanbod aan sessies en exposanten op de beursvloer.

In samenwerking met Marvel, het bedrijf dat de technische infrastructuur voor Infosecurity voorziet, hebben we de Expo app ontwikkeld.

OpdrachtgeverMarvel
ExpertiseMobiele apps

Marvel, the Databadge Company, verzorgt full-service registratie van bezoekers voor vakbeurzen en congressen. In samenwerking met Marvel hebben we een app ontwikkeld voor bezoekers van beurzen. De wens was om de bezoekers van beurzen een betere bezoekersbeleving geven. Bezoekers kunnen zich in de app registreren voor breakout-sessies, ze kunnen informatie bekijken over exposanten en plattegronden bekijken.

De app is white label ontwikkeld waardoor deze dynamisch van huisstijl, taal en organisatie kan wisselen zodat hij beschikbaar gesteld kan worden aan bezoekers van verschillende beurzen van verschillende beursorganisaties in verschillende landen. Daarnaast hebben we de app zo ontwikkeld dat hij grotendeels offline kan functioneren, omdat op beursvloeren vaak geen stabiele internetverbinding is dankzij de grote hoeveelheden bezoekers. Wanneer de app eenmaal is geïnstalleerd en de beursinformatie is geladen, is er geen internetverbinding meer nodig om alle informatie te bekijken.

We hebben de app in het voorjaar van 2020 ontwikkeld en opgeleverd.