Portals helpen onze opdrachtgevers om de beste Customer Experience neer te zetten en tegelijkertijd de bedrijfsvoering efficiënter te maken. Onze portals worden onder andere gebruikt om processen te digitaliseren, communicatie tussen verschillende gebruikersgroepen te faciliteren, online zaken te regelen en informatie te verspreiden. Elke portal vraagt om een andere oplossing wordt voor zover nodig op maat gemaakt.

een goed begin

Vliegende start

Bij portals is er vaak sprake van overlappende functionaliteiten en werkzaamheden voor infrastructuur. Het telkens opnieuw ontwikkelen en onderhouden van generieke functionaliteiten en infrastructuur is inefficiënt.

Voor ons was dat de reden om een standaard-setup en standaard-componenten voor velvoorkomende functionaliteiten te ontwikkelen. Hiermee geven we iedere portal kosteloos een vliegende start zonder kinderziektes.

Stabiel, veilig, snel

Managed Cloud Services

De hosting van al onze portals is ondergebracht bij Amazon Web Services. De bewezen systemen van AWS zijn stabiel, veilig en eindeloos schaalbaar.

100%

Performance

Kwaliteit zit in onze vezels. Dat merk je bijvorbeeld in onze processen, in de uitstraling van de producten die we maken en in de samenwerking. Voor Online Platforms betekent het specifiek ook dat we aandacht besteden aan goede online vindbaarheid, snelheid, toegankelijkheid en respect voor best practices.

Benieuwd wat erbij komt kijken?

We hebben een helder overzicht gemaakt van de stappen die doorlopen moeten worden voor een project. Van idee tot livegang. Vul je (bedrijfs)naam en e-mailadres in en je ontvangt hem direct!