Online platforms

Portals & platforms voor ambitieuze bedrijven

Bedrijven vooruit helpen. Dat is onze missie. Dit doen we door bedrijfsprocessen te digitaliseren met maatwerk portals & platforms, als standaardoplossingen niet voldoen.

Zo bouwen we bijvoorbeeld klantportalen, mijn-omgevingen, dataplatformen en workflowplatformen. Deze producten bevatten bijna altijd vormen van procesdigitalisering en ze faciliteren online interactie  met één of meer gebruikersgroepen.

Diks Autoverhuur

Efficiënt bouwen met standaard componenten

Veilig, privacyvriendelijk en toegankelijk

Ervaren team uit Utrecht

Klanttevredenheid & productiviteit

Wanneer klanten of andere doelgroepen in staat worden gesteld om digitaal en veilig zaken te doen met een organisatie, zal dit de klanttevredenheid en productiviteit van de organisatie ten goede komen.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties met verschillende functionaliteiten, ontwerpen en doelgroepen. Bijvoorbeeld portals waarmee we de online dienstverlening van een bedrijf verbeteren en platformen om bedrijfsprocessen te faciliteren.

100%

Performance

Kwaliteit zit in onze vezels. Dat merk je bijvorbeeld in onze processen, in de uitstraling van de producten die we maken en in de samenwerking. Voor Online Platforms betekent het specifiek ook dat we aandacht besteden aan goede online vindbaarheid, snelheid, toegankelijkheid en respect voor best practices.

Nieuwsgierig geworden?

Ontvang direct een PDF met meer informatie over onze werkwijze in je inbox.