Online platforms

Portals & platforms voor ambitieuze bedrijven

Bedrijven vooruit helpen. Dat is onze missie. Dit doen we door bedrijfsprocessen te digitaliseren met maatwerk portals & platforms, als standaardoplossingen niet voldoen.

Diks Autoverhuur

Efficiënt bouwen met standaard componenten

Veilig, privacyvriendelijk en toegankelijk

Ervaren team uit Utrecht

100%

Performance

Kwaliteit zit in onze vezels. Dat merk je bijvorbeeld in onze processen, in de uitstraling van de producten die we maken en in de samenwerking. Voor Online Platforms betekent het specifiek ook dat we aandacht besteden aan goede online vindbaarheid, snelheid, toegankelijkheid en respect voor best practices.

Stabiel, veilig, snel

Managed Cloud Services

De hosting van al onze portals is ondergebracht bij Amazon Web Services. De bewezen systemen van AWS zijn stabiel, veilig en eindeloos schaalbaar.

een goed begin

Vliegende start

Bij portals is er vaak sprake van overlappende functionaliteiten en werkzaamheden voor infrastructuur. Het telkens opnieuw ontwikkelen en onderhouden van generieke functionaliteiten en infrastructuur is inefficiënt.

Voor ons was dat de reden om een standaard-setup en standaard-componenten voor velvoorkomende functionaliteiten te ontwikkelen. Hiermee geven we iedere portal kosteloos een vliegende start zonder kinderziektes.

Nieuwsgierig geworden?

Ontvang direct een PDF met meer informatie over onze werkwijze in je inbox.