Digital Designer

UX én visual voor apps en online platforms

Lightbase is op zoek naar een Digital Designer. Vind jij het leuk om samen met developers te werken aan goede digitale oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de opdrachtgevers? Is het jouw tweede natuur om de doelstellingen van onze klanten te vertalen naar gebruiksvriendelijke digitale producten voor de eindgebruiker? Dan is deze rol iets voor jou.

Over Lightbase
Lightbase is een digitaal bureau in hartje Utrecht dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van online platforms en mobiele apps. We zijn een jong en relatief klein bedrijf waar mensen werken die passie hebben voor hun vak. We hebben meerdere ontwikkelteams die bestaan uit developers en designers. Een greep uit ons klantenpalet:  viaBOVAG.nl, Blox, Gemeente Emmen, Fastned en RET. Onze ambitie voor de komende jaren is om verder te groeien, zowel intern als extern. Ook het vlak van design.

Wie zoeken wij?
Iemand met enkele jaren relevante ervaring. Iemand die met zowel UX als visual overweg kan, maar het is prima als één van de twee je voorkeur heeft. Voor ons zou het handig zijn als jij ervaring hebt met werken by een agency, met klanten dus. Ook ervaring met een agile ontwikkelproces is een pré.

Wat ga je doen?

  • Meedraaien in een Scrumteam;

  • User stories vertalen in user flows, wireframes en visual design;

  • Een cruciale bijdrage leveren aan de kwaliteit van ons werk;

  • Met alle betrokkenen (klant, project lead, developer en natuurlijk de eindgebruiker) sparren over de beste oplossing;

  • Een rol spelen in Sprint 0 workshops;

  • Design Sprints tot een goed einde brengen;

  • Meedenken over verdere professionalisering van design bij Lightbase.

Is het een match?
Solliciteer hier

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.