Over ons

Wat ons drijft

Lightbase is opgericht in 2017 en bestaat uit een team van echte digital natives die altijd bezig zijn met de volgende stappen in development. Samen werken we aan uitdagende projecten voor interessante opdrachtgevers. Voor ons is het als een jongensdroom die uitgekomen is, want elke dag mogen we doen wat we vroeger als hobby deden, namelijk het bouwen van geweldige digitale producten. We zijn doorlopend op zoek naar nog meer open, aardige, handige mensen die, net als wij, development in hun DNA hebben.

Passie voor ons vak

We ontdekten de digitale wereld door te onderzoeken maar vooral ook door te doen. Openheid en samen beter worden vormen de kern van onze bedrijfscultuur en dat maakt dat je op ons kunt rekenen als je een online platform of mobiele app wilt laten maken, in een samenwerking waarin het proces net zo belangrijk is als het eindresultaat. We maken het complexe simpel. Een mobiele app of online platform dat goed werkt, de bedrijfsprocessen vereenvoudigt en vooral veel gemak biedt aan de eindgebruiker - als we dat kunnen bereiken, dan kunnen we trots zijn op het eindresultaat!

De kracht van een goed team

Een team ben je niet zomaar, dat weten we als geen ander. Bij Lightbase hebben we een fantastisch team van mensen die allemaal hetzelfde Lightbase-DNA hebben; gemotiveerde en getalenteerde digital natives. Samen pakken we de meest uiteenlopende en uitdagende projecten op voor onze klanten. Klanten die ons scherp houden en bovenal vertrouwen met complexe digitale opdrachten waarvoor wij met oplossingen komen.

Waarden

Waar wij voor staan

Passionate

Passionate

We hebben van onze hobby ons werk gemaakt en raken nooit uitgeleerd. We zijn gedreven om elke dag weer iets nieuws te leren.

Easy going

Easy going

Samenwerkingen lukken alleen als je echt samen werkt, gelukkig gaat dat ons easy going, gedreven, open en enthousiaste team goed af. 

Result driven

Result driven

De eeuwige balans tussen perfectie, budget en snelheid. Wij hebben hem in de vingers.

Open

Open

Doordat wij altijd werken op basis van vertrouwen en openheid in ons team hoog hebben zitten, werken we fijn en efficiënt.

Quote Mathijs

Met een fantastisch team kunnen we aan fantastische projecten werken. Met die fantastische projecten kunnen we weer fantastische mensen aantrekken.

MathijsFounder van Lightbase
Werken bij

Lightbase zoekt talent!

Lightbase is opgericht in 2017 en bestaat uit een team van echte digital natives die altijd bezig zijn met de volgende stappen in development. Samen werken we aan uitdagende projecten voor mooie klanten. We ontwikkelen mobiele apps en online platforms die goed werken en gebruiksvriendelijk zijn. Voor ons is het als een jongensdroom die uitgekomen is, want elke dag mogen we doen wat we vroeger als hobby deden, namelijk het bouwen van geweldige digitale producten. We zijn doorlopend op zoek naar nog meer easy going, getalenteerde en gemotiveerde mensen die net als wij development in hun DNA hebben.

Naar werken bij site