Over ons

Dit is wat ons drijft

Team Lightbase is opgegroeid in het digitale tijdperk. Sinds onze eerste kennismaking met computers en internet zijn we gefascineerd door de eindeloze mogelijkheden. We wilden weten hoe dat allemaal werkt en nog belangrijker, hoe we er zelf mee aan slag konden.

Passie voor ons vak

We ontdekten de digitale wereld door te onderzoeken maar vooral ook door te doen. We leren nog iedere dag samen met ons team en onze opdrachtgevers. Openheid en samen leren vormen de kern van onze bedrijfscultuur en dat maakt ons steengoed in digitaal maatwerk, waar het proces net zo belangrijk is als het eindresultaat.

We vinden het prachtig dat we ons werk hebben kunnen maken van de missie die we altijd al hebben gehad:  het bouwen van geweldige digitale producten. Simpel, complex, klein, groot, als we samen met onze opdrachtgevers maar trots kunnen zijn op het eindresultaat!

De kracht van een goed team

Met een fantastisch team kunnen we aan fantastische projecten werken. Met die fantastische projecten kunnen we weer fantastische mensen aantrekken.

Ook hebben we gemerkt dat getalenteerde en gedreven mensen graag samenwerken met gelijkgestemden. Ons getalenteerde team trekt geweldige kandidaten aan.

Dat geldt ook voor de projecten waar we aan werken. We hebben een mooi portfolio. Dat schept vertrouwen en zorgt ervoor dat we meer fantastische projecten krijgen.

Waarden

Waar wij voor staan

Passionate

Passionate

We zijn nooit uitgeleerd en gedreven om elke dag weer een beetje beter te worden in ons vak.

Easy going

Easy going

Het is geven en nemen. Op een fijne en plezierige manier de schouders eronder, met elkaar en onze opdrachtgevers.

Result driven

Result driven

De eeuwige balans tussen perfectie, budget en snelheid. Wij hebben hem in de vingers.

Open

Open

Vertrouwen en openheid in ons team en naar onze opdrachtgevers werkt fijn en efficiënt.

Quote Mathijs

Met een fantastisch team kunnen we aan fantastische projecten werken. Met die fantastische projecten kunnen we weer fantastische mensen aantrekken.

MathijsFounder van Lightbase
Werken bij

Lightbase zoekt talent!

Vanuit onze passie voor techniek ontwikkelen wij mobiele apps en webapplicaties om trots op te zijn. We leveren goed werk en groeien lekker door. We zijn dus doorlopend op zoek naar versterking!

Naar werken bij site