Lightbase is opgericht in 2017 en bestaat uit een team van vakmensen die non-stop bezig zijn met digital. Elke dag werken we met plezier aan nuttige portals en apps voor ambitieuze bedrijven die geen genoegen nemen met standaardsoftware. Dankzij specialisatie en standaardisatie hebben we een ijzersterk ontwikkelproces staan waardoor we efficient en veilig kunnen bouwen.

Craftsmanship

Team van vakmensen

Vakmanschap en teamplay is wat ons bindt. We genieten er elke dag van om samen weer ons beste werk te laten zien aan elkaar, aan onze klanten en aan de eindgebruiker. Dankzij onze open cultuur en onze intrinsieke motivatie om kwaliteit neer te zetten, worden we iedere dag beter in wat we doen.

Transparant en pragmatisch

We hebben geleerd dat de samenwerking met onze klanten soepel loopt als we duidelijk en eerlijk te zijn over alle aspecten van ons werk. Wij hechten daarom veel waarde aan transparantie. Zeker als het om tijd en geld gaat. We komen ook pro-actief met pragmatische oplossingen als daarmee tijd en geld bespaard kan worden.

Betrokken

Als organisatie en als individuën willen wij ons ervoor inzetten om de wereld om ons heen elke digitaler en slimmer te maken. Dat gaat beter als je samenwerkt. Met elkaar, maar ook met branchegenoten. Lightbase is daarom aangesloten bij branchevereniging Dutch Digital Agencies.

Waarden

Waar wij voor staan

Craftsmanship

We hebben van onze hobby ons werk gemaakt en raken nooit uitgeleerd. We zijn gedreven om elke dag beter te worden in wat we doen.

Pragmatism

Een project kan nog zo goed worden gepland, maar altijd zijn er uitdagingen. Wij vinden de oplossing mét een gezonde balans tussen kwaliteit, budget en tijd.

Commitment

Ons werk is onze passie, maar het is ook topsport. We blijven scherp en doelgericht, we nemen onze verantwoordelijkheid en zetten door.

Teamwork

Geen ego's en ellebogen. Samen komen we verder. Vertrouwen, transparantie en respect maken ijzersterke teams die bijzondere prestaties leveren.