Werken bij

Kom bij ons werken!

Vanuit onze passie voor digital ontwikkelen wij mobiele apps en online platforms om trots op te zijn. Dat doen we met een jong en hecht team. We zijn doorlopend op zoek naar mensen met dezelfde passie en open mindset. Iets voor jou? Kom werken bij Lightbase!

Locatie

Pal naast Utrecht CS

Thuiswerken is natuurlijk prima, maar af en toe op kantoor is wel zo gezellig. Of je nou op de fiets komt, met de trein of met de auto, met een kantoor op de meest centrale plek van Nederland zijn we altijd in de buurt. Je vindt ons in Creative Valley aan het Stationsplein pal naast Utrecht CS. We hebben een kantoor met uitzicht, bureau’s met 4K-schermen, uiteraard een pingpongtafel en gevulde koelkast.

Waarom Lightbase?

Nou, hierom!

Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid

Het is misschien een cliché, maar bij ons is het écht zo! Lightbase is een jong en relatief klein bedrijf. Iedereen krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Om bij Lightbase te werken is het dus belangrijk dat je graag op die manier werkt.

CV's en diploma's tellen hier niet

Ons team bevat schoolverlaters van amper 20 jaar en mensen met jaren werkervaring in een ander vakgebied die toch richting development zijn gegaan. Wat ze wel gemeen hebben zijn skills, passie voor het vak, een open houding en gewoon lekker resultaatgericht en zonder gedoe willen werken.

We hebben een geweldig team

Wij willen op een prettige manier samenwerken aan projecten waaraan we plezier beleven. Omdat ze technisch uitdagend zijn, nuttig zijn, mooi zijn, het liefst een combinatie. We zoeken mensen die op dezelfde manier in de wedstrijd zitten. Hiervoor is veel aandacht in onze sollicitatieprocedure.

Wat je krijgt

Voorwaarden

Naast een hecht team, alle kansen om te groeien, flexibele werktijden en veel vrijheid bieden we:

 

  • Remote werken als je dat wilt (bijna helemaal dan)

  • Een prima salaris dat meegroeit

  • Een winstdelingsregeling;

  • Onbeperkte vakantiedagen

  • De nieuwste MacBook Pro

  • Pensioen via Brand New Day

  • Eerst tijdelijk, dan vast contract (32, 36 of 40 uur)

  • Reiskostenvergoeding als je buiten Utrecht woont

Waar we voor staan

Onze waarden

Craftsmanship

We hebben van onze hobby ons werk gemaakt en raken nooit uitgeleerd. We zijn gedreven om elke dag beter te worden in wat we doen.

Pragmatism

Een project kan nog zo goed worden gepland, maar altijd zijn er uitdagingen. Wij vinden de oplossing mét een gezonde balans tussen kwaliteit, budget en tijd.

Commitment

Ons werk is onze passie, maar het is ook topsport. We blijven scherp en doelgericht, we nemen onze verantwoordelijkheid en zetten door.

Teamwork

Geen ego's en ellebogen. Samen komen we verder. Vertrouwen, transparantie en respect maken ijzersterke teams die bijzondere prestaties leveren.

Openstaande vacatures

Frontend Developer
Utrecht
32, 36 of 40 uur per week
Ga naar vacature Frontend Developer
Digital Designer
Utrecht
32, 36 of 40 uur per week
Ga naar vacature Digital Designer
Backend Developer
Utrecht
32, 36 of 40 uur per week
Ga naar vacature Backend Developer
React Native Developer
Utrecht
32, 36 of 40 uur per week
Ga naar vacature React Native Developer
Digital Project Lead
Utrecht
32, 36 of 40 uur per week
Ga naar vacature Digital Project Lead
Waar we voor werken