Wat we doen

Mobiele apps

Wij ontwikkelen mobiele apps met React Native, een framework dat het mogelijk maakt om met één codebase apps te maken voor iOS en Android.

Efficiënt en slim ontwikkelen, daar zit onze kracht. Op zoek naar een development bureau dat jullie volgende digitale project kan verwezenlijken? Lightbase heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van mobiele apps. Ons getalenteerde team weet als geen ander hoe ze elke mobiele app naar een hoger niveau kunnen tillen zodat het precies werkt zoals jullie eindgebruikers verwachten. We kunnen jullie mobiele app van begin tot eind ontwikkelen, begeleiden en ondersteunen, van design tot support, maar ook met jullie verder meedenken met extra features. Want blijven ontwikkelen is wat wij graag voor onze klanten doen.

Cross platform

React Native maakt het mogelijk om een Android - en een iOS app te bouwen vanuit 1 codebase zonder compromissen te hoeven sluiten op de user experience van je app. De code wordt geschreven in Javascript en omgezet in native code voor zowel iOS als Android. Dit scheelt veel tijd aan ontwikkeling en onderhoud. Een echte win-win want zo blijft er vaak meer budget over voor extra functionaliteiten, toffe features of een kick-ass design.

React Native specialisatie

Wij zijn als digitaal development bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele apps met React Native,  een framework dat het mogelijk maakt om met één codebase apps te maken voor iOS en Android. React Native zorg ervoor dat we veel kunnen ontwikkelen in een kortere tijd, wat het heel efficiënt maakt. React Native is een open source tool die oorspronkelijk door Facebook is ontwikkeld, maar ook door reuzen als Airbnb, Walmart en Tesla wordt gebruikt voor hun mobiele apps.

De kracht van React Native

Met React Native maken we apps voor iOS en Android vanuit 1 codebase. Doordat we 50% minder ontwikkeltijd nodig hebben dan wanneer we twee losse apps zouden bouwen, is er vaak budget voor extra features.

Cases

Mobiele apps

Slide 1 of 2