Mobiele apps

Native Apps op maat voor iedere toepassing

Ons ervaren team heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en ontwerpen van apps van verschillende toepassingen. Door het gebruik van React Native realiseren we een app voor zowel iOS als Android, zonder dubbel te hoeven programmeren. 

Fastned

Efficiënt cross-platform ontwikkelen met React Native

Van idee tot realisatie tot onderhoud & ontzorging

Ervaren team uit Utrecht

Verschillende toepassingen

Apps zijn een uitstekend middel om mensen te helpen bij het uitvoeren van taken en handelingen.

In de detailhandel kunnen apps bijvoorbeeld worden gebruikt om productinformatie op te zoeken, voorraadniveaus te controleren en klantgegevens te beheren. Dit kan het werk van medewerkers aanzienlijk vereenvoudigen en hun productiviteit verhogen.

In de buitendienst kunnen apps worden gebruikt gegevens op te nemen, werkorders te beheren en communicatie met het kantoor te vergemakkelijken. Dit zorgt voor minder papierwerk, meer efficiëntie en kan de tijd die nodig is voor administratieve taken aanzienlijk verminderen.

Cross platform

React Native

Wij zijn als digitaal development bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele apps met React Native, een framework dat het mogelijk maakt om met één codebase apps te maken voor iOS en Android. React Native zorgt ervoor dat we veel kunnen ontwikkelen in een kortere tijd, wat het heel efficiënt maakt. React Native is een open source tool die oorspronkelijk door Facebook is ontwikkeld, maar ook door reuzen als Shopify, Microsoft, Walmart en Tesla wordt gebruikt voor hun mobiele apps.

Nieuwgierig geworden?

Ontvang direct een PDF met meer informatie over onze werkwijze in je inbox.