Efficiënt en slim ontwikkelen, daar zit onze kracht. Op zoek naar een development bureau dat jullie volgende digitale project kan verwezenlijken? Lightbase heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van mobiele apps. Ons getalenteerde team weet als geen ander hoe ze elke mobiele app naar een hoger niveau kunnen tillen zodat het precies werkt zoals jullie eindgebruikers verwachten. We kunnen jullie mobiele app van begin tot eind ontwikkelen, begeleiden en ondersteunen, van design tot support, maar ook met jullie verder meedenken met extra features. Want blijven ontwikkelen is wat wij graag voor onze klanten doen.

Cross platform

React Native

Wij zijn als digitaal development bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele apps met React Native, een framework dat het mogelijk maakt om met één codebase apps te maken voor iOS en Android. React Native zorgt ervoor dat we veel kunnen ontwikkelen in een kortere tijd, wat het heel efficiënt maakt. React Native is een open source tool die oorspronkelijk door Facebook is ontwikkeld, maar ook door reuzen als Airbnb, Walmart en Tesla wordt gebruikt voor hun mobiele apps.

Benieuwd wat erbij komt kijken?

We hebben een helder overzicht gemaakt van de stappen die doorlopen moeten worden voor een project. Van idee tot livegang. Vul je (bedrijfs)naam en e-mailadres in en je ontvangt hem direct!