Werkwijze

Jouw digitale partner

Wanneer we starten aan een project met een nieuwe klant, vinden we het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Hierdoor weten we beter wat we van elkaar verwachten en of onze werkwijzen aansluiten. Door te bouwen aan een goede onderlinge relatie, kunnen we samen werken aan het beste resultaat. Resultaatgericht werken is waar we voor staan. We zijn echte digital natives die vaak niet op kunnen houden met ons vak en blijven werken naar een perfect eindresultaat. Uiteraard houden we rekening met de balans tussen perfectie en snelheid. Doordat we goed zijn in het vinden van die juiste balans, werken we veelal langdurig samen met onze opdrachtgevers als echte partners.

Samen met jullie

We blijven graag met onze klanten in contact gedurende het gehele proces omdat we weten dat we alleen samen een fantastisch eindresultaat neer kunnen zetten. Door vertrouwen, transparantie, wederzijds begrip voor alle belangen, en respect voor elkaars kennen en kunnen, krijgen we dat voor elkaar en ontstaan fijne en langdurige samenwerkingen.

Specialisten

Specialisatie, daar geloven wij heilig in. Daarom hebben we besloten om ons te focussen op dat waar we écht goed in zijn, namelijk het bouwen van online platforms. Dankzij onze jarenlange ervaring met digitale producten staan we onze klanten bij van A tot Z.

We beginnen met een gedegen strategie om de doelstellingen en functies van het platform vast te stellen. Dat zetten we om in een prachtig en bruikbaar design, dat vervolgens wordt gebouwd door ons getalenteerde team. natuurlijk blijven we vervolgens betrokken voor beheer en onderhoud.

Van A tot Z

Lightbase is een team van specialisten, geen generalisten. Zo kunnen onze klanten in alle fases rekenen op een professionele aanpak en kwalitatief hoogwaardige resultaten.

Diensten

Strategy

Strategy

Samen met alle stakeholders bepalen we de doelstellingen en functies van het platform.

Design

Design

Onze designers verwerken die functies in een prachtig én bruikbaar digitaal ontwerp.

Development

Development

Met het ontwerp als leidraad bouwt ons ontwikkelteam een stabiel en veilig platform.

Service

Service

Na de livegang zorgt support team voor ondersteuning, beheer en onderhoud.