Werkwijze

Jouw development partner

Wanneer we starten aan een project met een nieuwe klant, vinden we het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Hierdoor weten we beter wat we van elkaar verwachten en of onze werkwijzen aansluiten. Door te bouwen aan een goede onderlinge relatie, kunnen we samen werken aan het beste resultaat. Resultaatgericht werken is waar we voor staan. We zijn echte digital natives die vaak niet op kunnen houden met ons vak en blijven werken naar een perfect eindresultaat. Uiteraard houden we rekening met de balans tussen perfectie en snelheid. Doordat we goed zijn in het vinden van die juiste balans, werken we veelal langdurig samen met onze opdrachtgevers als echte partners.

Specialisten, geen generalisten

Specialisatie, daar geloven wij heilig in. Daarom hebben we besloten om ons te focussen op dat waar we écht goed in zijn, namelijk de techniek. Onze "stack", zoals dat heet, bestaat voornamelijk uit NodeJS, React en React Native. Allemaal gebaseerd op JavaScript, maar als een project daarom vraagt gebruiken we ook andere frameworks en programmeertalen. Onze talentvolle specialisten ontwikkelen digitale producten die elke bedrijf of organisatie helpt om hun eindgebruikers een betere gebruikerservaring te bieden.

Technische partner

We zijn echte specialistische developers die niet uitgepraat raken over development, maar snappen ook dat dit niet altijd dezelfde taal is als die van onze klanten. Zoals we zeiden zijn we gewend om samen met onze klanten te werken. We ontwikkelen graag zodat alles pixel-perfect is maar weten altijd dat er een gezonde balans moet zijn tussen perfectie en snelheid. We blijven graag met onze klanten in contact gedurende het gehele proces zodat we weten dat we samen aan het beste eindresultaat werken. Door vertrouwen, transparantie, wederzijds begrip voor alle belangen, en respect voor elkaars kennen en kunnen, ontstaan fijne en langdurige samenwerkingen.

Van A tot Z

Samen met onze partners realiseren wij digitale projecten van idee tot oplevering en beheer.

Diensten

Ontwerp

Ontwerp

Een goed ontwerp is een slim, bruikbaar en aantrekkelijk ontwerp. Onze designers zorgen hiervoor en stemmen het volledig af op jouw huisstijl.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

iOS-, Android-, backend- en frontend ontwikkelaars; ons team bestaat uit specialisten die alle expertise in huis hebben om apps en online platforms te ontwikkelen.

Onderhoud

Onderhoud

Bij elke app of online platform hoort onderhoud. Ons support team zorgt ervoor dat alles blijft werken zoals jij dat wilt.