Jouw digitale partner

Wanneer we starten aan een project met een nieuwe klant, vinden we het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Hierdoor weten we beter wat we van elkaar verwachten en of onze werkwijzen aansluiten. Door te bouwen aan een goede onderlinge relatie, kunnen we samen werken aan het beste resultaat. Resultaatgericht werken is waar we voor staan. We zijn echte digital natives die vaak niet op kunnen houden met ons vak en blijven werken naar een perfect eindresultaat. Uiteraard houden we rekening met de balans tussen perfectie en snelheid. Doordat we goed zijn in het vinden van die juiste balans, werken we veelal langdurig samen met onze opdrachtgevers als echte partners.

Nieuwsgierig geworden?

Ontvang direct een PDF met meer informatie over onze werkwijze in je inbox.

samen

Ontwikkelpartner

We blijven graag met onze klanten in contact gedurende het gehele proces omdat we weten dat we alleen samen een fantastisch eindresultaat neer kunnen zetten. Door vertrouwen, transparantie, wederzijds begrip voor alle belangen, en respect voor elkaars kennen en kunnen, krijgen we dat voor elkaar en ontstaan fijne en langdurige samenwerkingen.

Informatiebeveiliging

ISO27001

Informatiebeveliging is bij Lightbase topprioriteit. Daarom zijn wij ISO27001 gecertificeerd. Dat betekent dat onze processen, technologie en beleid volledig geschikt zijn voor veilige omgang met jullie data in onze platforms in apps. Zeker als het om persoonsgegevens gaat.

doen waar je goed in bent

Specialisatie & standaardisatie

Je merkt het al, we zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele apps en webapplicaties. We zijn geen full service bureau dat een heel palet aan diensten aanbiedt. We beheersen deze materie tot in de puntjes en weten waar onze kracht ligt. Zelf de hosting van onze platforms, iets dat we zelf zouden kunnen, besteden we uit aan True, omdat zij er nog beter in zijn en wij meer focus kunnen hebben op ontwikkeling.

Van A tot Z

Lightbase is een team van specialisten, geen generalisten. Zo kunnen onze klanten in alle fases rekenen op een professionele aanpak en kwalitatief hoogwaardige resultaten.

Diensten

Strategy

Samen met alle stakeholders bepalen we de doelstellingen en functies van het platform.

Design

Onze designers verwerken die functies in een prachtig én bruikbaar digitaal ontwerp.

Development

Met het ontwerp als leidraad bouwt ons ontwikkelteam een stabiel en veilig platform.

Service

Na de livegang zorgt support team voor ondersteuning, beheer en onderhoud.