Digital Project Lead

Iemand die ons kan helpen om steengoede online platforms en apps te bouwen.

Vind jij het leuk om samen met developers te werken aan goede digitale oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de opdrachtgevers? En kun je goed belangen afwegen/ prioriteren en daardoor een verbindende factor vormen tussen de klanten en het interne ontwikkelteam? Dan is deze functie misschien wat voor jou! Wij zijn op zoek naar iemand die deze sleutelrol in digitale projecten op zich kan nemen, en mee wil groeien met Lightbase.

Over Lightbase
Lightbase is een digitaal bureau in hartje Utrecht dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van online platforms en mobiele apps. We zijn een jong en relatief klein bedrijf waar mensen werken die passie hebben voor hun vak. We hebben meerdere ontwikkelteams die bestaan uit developers en designers. De Digital Project Lead maakt onderdeel uit van deze teams en is het belangrijkste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Een greep uit ons klantenpalet:  viaBOVAG.nl, BLOX, Gemeente Emmen en Fastned. Onze ambitie voor de komende jaren is om in alle aspecten verder te groeien.

Wie zoeken wij?
We zoeken iemand met enkele jaren relevante ervaring. Bij voorkeur iemand die in deze rol of in een aanverwante rol heeft gewerkt heeft bij een andere agency. Iemand die het leuk vindt een langdurige relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en weet hoe je een digitaal project gezond en succesvol afrondt. En iemand die het leuk vindt om mee te denken over- en bij te dragen aan verdere uitbreiding en professionalisering van Lightbase.

Wat ga je doen?

  • Zorgen dat de backlog en planning van verschillende projecten op orde is;

  • Samen met de opdrachtgever goed uitgewerkte user stories verzorgen;

  • Samen met het ontwikkelteam zorgen voor kwalitatieve opleveringen;

  • Capaciteitsplanning afstemmen met de Operations Lead;

  • Meedenken over verdere uitbreiding en professionalisering van Lightbase;

Is het een match?
Solliciteer hier

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.